به گزارش بهرواننیوز به نقل از گروه جامعه ایرنا، به استناد تبصره (۳) ماده (۴) قانون تشکیل سازمان نظام روانشناسی و مشاوره برای اشتغال در حرفههای روانشناسی و مشاوره، دریافت پروانه و عضویت در این سازمان الزامی است.
همچنین باتوجه به بند (۱) ماده (۳) قانون مذکور تعیین حدود صلاحیتهای تخصصی و صدور شماره نظام و پروانه اشتغال برای اعضاء نیز از اختیارات سازمان نظام روانشناسی و مشاوره است.
محمد حاتمی رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره نیز در این باره به خبرنگار ایرنا گفته بود که متقاضیان دریافت پروانه تخصصی اشتغال در این حوزه باید عضو سازمان نظام روانشناسی و مشاوره باشند در غیر این صورت توسط سازمان مورد بررسی قرار نمیگیرند چراکه این ضابطه مربوط به قانون مجلس شورای اسلامی بوده و بنابراین امکان لغو نیز وجود نخواهد داشت.
اکنون دانشآموختگان و متقاضیان کسب مجوز فعالیت در حوزه روانشناسی و مشاوره براساس معیارهای اعلامی در درگاه ملی مجوزها بررسی خواهند شد.
وزارت امور اقتصادی و دارایی نیز دی ماه ۱۴۰۱ اعلام کرد، اتصال درگاه تخصصی سازمان نظام روانشناسی و مشاوره به درگاه ملی مجوزها برقرار شده و امکان ثبت درخواست مجوز «پروانه اشتغال مشاوره روانشناسی» از طریق این درگاه امکانپذیر است. اما آیا دانشآموختگان رشتههای غیرمرتبط نیز میتوانند از این سازمان پروانه اشتغال دریافت کنند؟
رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره در پاسخ به این پرسش به خبرنگار اجتماعی ایرنا گفت: سازمان نظام روانشناسی و مشاوره از تاریخ ۱۰ بهمن ماه ۱۴۰۱ به درگاه ملی مجوزها (mojavez.ir) متصل شد.
حاتمی توضیح داد: از تاریخ نامبرده همه دانشآموختگان کارشناسی ارشد (رشتههای مرتبط و غیرمرتبط) براساس معیارهای اعلامی در درگاه ملی مجوزها بررسی میشوند؛ به عبارت دیگر، در صورتی که متقاضی شرایط اعلام شده در این درگاه را داشته باشد، از طرف سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور پروانه اشتغال (برای ارائه خدمات مشاورهای) را دریافت میکند.
وی پیش از این نیز از بررسی اعطای پروانه اشتغال به دانشآموختگان رشتههای غیرمرتبط با این حوزه خبر داده بود.
درود. بهتر است بین اشخاصی که کارشناسی مرتبط دارند و اشخاصی که کارشناسی مرتبط ندارد، تفاوتی منطقی قائل شویم، مثلا ، مرتبط ها فقط کارورزی داشته باشند و غیر مرتبط ها، کارگاه و کارورزی، ریاست محترم سازمان، لطفا توجه فرمایید.