اخبار 23 اردیبهشت 1403 - 6 ماه پیش زمان تقریبی مطالعه: 1 دقیقه
کپی شد!
0

تصویب اجرای چهار طرح مشترک تحقیقاتی بین المللی در حوزه علوم شناختی با همکاری مراکز دانشگاهی خارج از کشور

اجرای چهار طرح مشترک تحقیقاتی بین المللی با همکاری جمعی از محققان و متخصصان کشورمان و مراکز دانشگاهی چهار کشور دیگر در حوزه های مرتبط با علوم شناختی مورد موافقت و تصویب قرار گرفت.

به گزارش بهروان نیوز به نقل از ستاد توسعه علوم و فناوری های شناختی، به دنبال فراخوان مرکز توسعه فناوری‌های راهبردی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش ‌بنیان ریاست‌ جمهوری، جمعی از محققان و متخصصان کشورمان و چندین کشور دیگر برای اجرای ۱۲ پروژه مشترک تحقیقاتی و گرنت های بین المللی درحوزه های علوم شناختی اعلام آمادگی کردند.

در نشست بررسی و داوری این طرح ها، دو طرح مشترک تحقیقاتی هریک با اعطای کمک سه میلیارد ریال از سوی مرکز تعالی ابن سینا ، توسط محققان و متخصصان دانشگاه های تربیت مدرس و شهرکرد با همکاری دو دانشگاه در امریکا و انگلیس درحوزه علوم اعصاب شناختی و نیز واسط مغز و ماشین به اجرا گذاشته می شود.

کابینتو بچین

داوران همچنین از میان طرح های ارسالی با اجرای دو طرح دیگرمشترک تحقیقاتی میان پژوهشگران دانشگاه های صنعتی اصفهان و تهران با همکاری مراکز دانشگاهی عراق و کانادا با برخورداری از کمک هفت میلیارد ریالی در زمینه علوم اعصاب شناختی موافقت کردند.

فراخوان طرح مشترک تحقیقاتی و گرنت بین المللی درحوزه علوم شناختی با هدف تثبیت مشارکت‌ ها بین موسسات ایرانی و سازمان‌های معتبر بین المللی و کمک به پیشرفت علم و فناوری در کشورهای مشارکت کننده و نیز برقراری ارتباط میان پژوهشگران و متخصصان توسط  مرکز توسعه فناوری های راهبردی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری برگزار شده است.

در این فراخوان، محققان و متخصصان دانشگاه های شهید صدوقی، تربیت مدرس، صنعتی شاهرود، آزاد اسلامی، خاتم، تهران، صنعتی اصفهان و شهرکرد با همکاری پژوهشگرانی از کشورهای عراق، پرتغال، روسیه، استرالیا، آمریکا، فرانسه، انگلیس، کانادا و آلمان در این فراخوان مشترک برای اجرای پروژه های رابط مغز و ماشین، توانبخشی شناختی، نشانگرهای عصبی تشخیص اختلالات شناختی، مدل سازی شناختی و علوم اعصاب شناختی علاقمندی خود را اعلام کرده بودند.

نویسنده
فاطمه فلاح
مطالب مرتبط
  • دیدگاه‌هایی که حاوی ناسزا و افترا است، به هیچ عنوان پذیرفته نمی‌شوند
  • برای بهتر و روان‌تر خوانده شدن دیدگاه شما، بهتر است از متن به صورت فارسی استفاده کنید نه با حروف فینگلیش
  • موارد درگیری با کاربران در پاسخ به دیدگاه دیگر کاربران پذیرفته نمی‌شود
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.