به گزارش بهروان نیوز به نقل از ایرنا، دکتر سید محمدکاظم واعظ موسوی با بیان اینکه، کنگره نهم انجمن روانشناسی ایران از ۲۴ تا ۲۶ آبان سال ۱۴۰۲ در دانشکده علوم ورزش و تندرستی دانشگاه تهران برگزار میشود، افزود:در این کنگره جایزه زنده یاد دکتر «علیاکبر سیاسی» به دانشآموختگان دوره دکتری گرایشهای روانشناسی شامل فارغالتحصیلان دکترای روانشناسی از مهر ۱۴۰۰ تا شهریور ۱۴۰۲ اعطا می شود.
دکتر علی اکبر سیاسی پدر روانشناسی جدید در تاریخ معاصر ایران است. او تاثیر بسزایی در ساخت و پیکره سپهر سیاسی و فرهنگی کشور داشت و همچنین او را به عنوان یکی از موثرترین افراد در تدوین و تصویب منشور سازمان ملل متحد میشناسند.
وی همچنین گفت: دومین رخداد این کنگره علمی، اعطای جایزه زنده یاد دکتر «رضا زمانی» به سه مقاله برتر منتشر شده در مجلات معتبر مستخرج از پژوهشهای آزمایشی در رشته روانشناسی از سال ۱۳۹۸ به بعد است.
دکتر رضا زمانی فارغالتحصیل رشتهی اقتصاد، علوم سیاسی، و حقوق از دانشگاه تهران در سال ۱۳۴۰ و کارشناس ارشد روانشناسی در سال ۱۳۴۴ از همان دانشگاه است.
وی در رشته روانشناسی بالینی و رشته فرعی یادگیری در سال ۱۹۷۴ از دانشگاه مینهسوتا آمریکا فارغالتحصیل شد و مدتی را در همان دانشگاه در دورهی فوق دکتری سپری کرد در سال ۱۳۵۳ عضو هیأت علمی دانشگاه تهران شد.
دکتر زمانی مدتی رییس مؤسسه روانشناسی دانشگاه تهران بود و سپس مدتی معاون پژوهشی دانشکدهی روان شناسی و علوم تربیتی این دانشگاه و از ۱۳۸۲ تا ۱۳۸۵ رییس دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی دانشگاه تهران و سپس پس از بازنشستگی از دانشگاه تهران در سال ۱۳۸۵ حدود سه سال رییس پژوهشکدهی علوم شناختی بود.
وی هچنین صاحب امتیاز، مؤسس، مدیر مسؤول، و سردبیر نشریهی پژوهشهای روانشناختی است (از ۱۳۷۰ تاکنون).
دکتر زمانی در سال ۲۰۱۹ از طرف انجمن روانشناسی آمریکا (APA) بهع نوان «روانشناس برجستهی بینالملل» انتخاب شد، انتخابی که یکی از ملاکهای آن فعالیت در جهت ترویج و گسترش روانشناسی است.
وی همچنین در سال ۱۳۹۸ از دانشگاه تهران لوح «پژوهشگر پیشکسوت نمونه» را دریافت کرد.
دکتر زمانی در حوزههای یادگیری، تاریخ و مکات روانشناسی، روانشناسی شناختی، و روانشناسی بالینی صاحب تألیفات ارزندهایست. از تألیفات وی «واژهنامه تطبیقی روانشناسی، روانپزشکی، و علوم تربیتی» را میتوان نام برد.
همچنین وی یکی از اعضاء هیأت مؤسس انجمن روانشناسی ایران و در حال حاضر رییس هیأت مدیره این انجمن است.
واعظ موسوی، محور اصلی این کنگره را «روانشناسی و مسائل اجتماعی» برشمرد و افزود: در این کنگره پنلهای علمی تخصصی متعددی با حضور اساتید شاخص روانشناسی برگزار خواهد شد. تعیینکنندههای «روانی – اجتماعی» سلامت، جوانان، تعارضهای بین نسلی و پویاییهای اجتماعی و حال و آینده روانشناسی ورزشی ایران از جمله عنوانهای این پنلهای علمی تخصصی است.
وی ادامه داد: از دیگر موضوعات پنلهای تخصصی این کنگره علمی میتوان به شناخت اجتماعی، سیاستگذاریها و سلامت روان جامعه، روانشناسی زنان در پرتو فرهنگ و پویاییهای اجتماعی، چالشهای «آموزشی – صنفی» روانشناسی در ایران، هویت ملی، هنجارهای اجتماعی، و سلامت روان، مسایل «روانی- اجتماعی» حاشیهنشینی و ابعاد «روانی- اجتماعی» مهاجرت اشاره کرد.
دبیر علمی کنگره نهم انجمن علمی روانشناسی ایران با بیان اینکه در این کنگره بیش از ۲۰۰ روانشناس و عضو هیئت علمی دانشگاههای ایران بهعنوان کمیته علمی کنگره حضور دارند، خاطرنشان کرد: برای این کنگره عظیم علمی ۱۲ سخنران کلیدی و ارائه ۳۰ مقاله شفاهی پیشبینی شده است. بقیه مقالات پذیرفتهشده هم بهصورت پوستر ارائه میشود.
وی خاطرنشان کرد: در این کنگره علمی یک نشست و شماری کارگاه به روانشناسی ورزشی اختصاص یافته و پیشبینی میشود با توجه به محل برگزاری دانشجویان دانشکده علوم ورزشی و تندرستی از آن استقبال کنند.
دبیر علمی کنگره نهم انجمن علمی روان شناسی ایران تصریح کرد: علاقهمندان شرکت در این کنگره عظیم علمی میتوانند با مراجعه به پایگاه اطلاعرسانی کنگره به نشانی congress۹.iranpa.org نسبت به ثبتنام اقدام کنند.
براساس این گزارش، انجمن روانشناسی ایران، بهعنوان بزرگترین انجمن علوم انسانی در ایران، بهصورت دو سالانه با حضور اساتید برجسته، متخصصان و دانشجویان، کنگره عظیمی را برگزار میکند که در آن مسائل روز روانشناسی بحث و بررسی میشوند.
اعضای هیئت رئیسه کنگره دکتر «حمید پورشریفی»، رئیس کنگره، دکتر «سید محمد کاظم واعظ موسوی» دبیر علمی کنگره، دکتر «حمید یعقوبی» دبیر کمیته راهبردی، دکتر «صابر مهری» رییس دبیرخانه الکترونیک و معاون کمیته علمی، دکتر «محسن پروازی» معاون اجرایی کنگره و دکتر «حمیدرضا حسنآبادی» دبیر کمیته ویرایش هستند.
دیدگاههایی که حاوی ناسزا و افترا است، به هیچ عنوان پذیرفته نمیشوند
برای بهتر و روانتر خوانده شدن دیدگاه شما، بهتر است از متن به صورت فارسی استفاده کنید نه با حروف فینگلیش
موارد درگیری با کاربران در پاسخ به دیدگاه دیگر کاربران پذیرفته نمیشود