به گزارش بهروان نیوز، چهارشنبه هفته گذشته، خبرگزاری فارس گزارشی با عنوان «جزئیات تخلفات در سازمان نظام روانشناسی و مشاوره» منتشر کرد. در این گزارش عباس مسجدی آرانی، رئیس هیأت مرکزی نظارت بر پنجمین دوره انتخابات سازمان نظام روانشناسی و مشاوره، گفته بود که بر اساس قانون، انتخابات سازمان باید هر چهار سال یکبار برگزار شود که به دلایل متعددی اکنون این بازه زمانی به هفت سال رسیده و حقوق اعضاء مربوطه نادیده گرفته شده است که در این رابطه گزارشاتی برای نهاد ریاست جمهوری ارسال شده است.
حال سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور، جوابیهای را در خصوص گزارش خبرگزاری فارس منتشر کرده است. متن این جوابیه به شرح زیر است:
«مدیر مسئول محترم خبرگزاری فارس
احتراما؛ خبری تحت عنوان “جزئیات تخلفات در سازمان نظام روان شناسی و مشاوره اعلام شد” از قول رئیس محترم سازمان پزشکی قانونی کشور در روز ۱۴۰۲/۰۴/۰۷ در صفحه جامعه /سلامت منتشر شده است. خواهشمند است، طبق قانون مطبوعات در همان صفحه با همان خط جوابیه سازمان نظام روانشناسی و مشاوره را منتشر نمایید.
جهت استحضار: در سالهای اخیر تحولات زیادی در سازمان نظام روانشناسی و مشاوره صورت گرفته است، اکنون سالمترین و کارآمدترین صنف کشور است. قانون مداری اصل اول فعالیت در سازمان است. اطلاعات ریاست محترم پزشک قانونی مربوط به گذشته است و یا افراد مغرض اطلاعات نادرست به ایشان دادهاند. الحمد الله مدیریت سازمان گذشته را شفاف سازی و خلاءهای موجود را ترمیم کرده است.
در شرایط کنونی اعضاء یکپارچه از صنف خودحمایت و به سازمان خود افتخار میکنند. مسأله انتخابات شورای مرکزی و هیأت بازرسان در دو سال گذشته به دلایل فرا سازمانی به تاخیر افتاده است و اراده سازمان در آن دخیل نبوده است. عدم همکاری نمایندگان وزراء در شورای مرکزی و شکایتهای همین نمایندگان به مراجع دولتی و قضایی موجب تاخیر شده است. سازمان از آییننامه هیأت وزیران استقبال کرده و ریاست سازمان خود در جلسات کارشناسی شرکت و نظرات سازمان را کتبا و حضوری اعلام کرده است. اما متاسفانه آییننامه ابلاغی حقوق اعضاء و موجودیت صنف را نادیده گرفته است و حتی در اجرا تاکنون حتی همین آییننامه هیأت وزیران بر اساس مواد آن اجرا نشده است.
در جلسه مشترک وزیر محترم علوم، وزیر محترم فرهنگ و ارشاد اسلامی و ریاست محترم بنیاد شهید و معاون معاونت حقوقی رئیس جمهور و سایر نمایندگان دستگاهها در هیأت وزیران مصوب شد؛ اعضاء شورای مرکزی منجمله نمایندگان وزراء در شورای مرکزی نمیتوانند عضو هیأت نظارت باشند. وزراء باید نمایندگان جدیدی را منصوب نمایند چون تعارض منافع است، اما هر دو نمایندگان وزراء ادعا مینمایند ما عضو هیأت نظارت هستیم. سازمان نظام روانشناسی و مشاوره تاکنون از جایگاه آنان در هیأت نظارت اطلاعی ندارد و از طرف وزیر محترم علوم به سازمان معرفی نشدهاند. به صورت خود اظهاری مسئولیتهایی در هیأت نظارت مرکزی ادعا میشود.
نکته دیگر، تقویم اعلامی انتخابات شورای مرکزی و هیأت بازرسان بر اساس ماده ۱۲ آیین نامه هیات وزیران انجام نشده چون “برگزاری انتخابات با پیشنهاد هیأت اجرایی مرکزی پس از تأیید هیأت نظارت مرکزی در یکی از روزهای تعطیل رسمی برگزار میشود” جهت اطلاع همگان هیأت اجرایی مرکزی متشکل از پنج نفر که دونفر از آنان معاونان سازمان و یک نفر نماینده شورای مرکزی است. تاکنون تشکیل نشده است و چنین مصوبهای به هیأت نظارت پیشنهاد نشده است. ثبت نام اعلامی و تقویم برگزاری غیر قانونی است. طرح مسایل بیپایه و اساس که جنبه تخریبی دارد، در هنگامه انتخابات شورای مرکزی و هیات بازرسان به صلاح هیچکس نیست، کارنامه همه روشن و شفاف است . افراد نباید خود را در نقش رقیب و تبلیغات انتخاباتی در رسانهها حاضر شده و از جایگاه دولتی خود جهت تخریب کاندیداهای احتمالی استفاده نمایند. اگر فردی عضو هیأت نظارت است و به تخریب کاندیداهای احتمالی به پردازد، تخلف است و اگر هم کاندید است. اکنون زمان تبلیغات نیست، باز هم تخلف است.
لطفا خبرگزاری فارس به این تخلفات توجه نماید. جامعه روانشناسی و مشاوره خادمین خود را خوب میشناسند. اکنون غیر از روانشناس نماها و متخلفین، تمام جامعه فرهیخته روانشناسی و مشاوره از اقدامات سازمان حمایت میکنند.
در رسانهها اعلام میشود که بیمههای پایه و تکمیلی را وزارت بهداشت درمان و اموزش پزشکی تصویب کرده است. لطفا مصوبه آن را به اعضاء نشان دهید. سازمان بیش از دو بار دستور رئیس جمهور محترم جهت بیمههای پایه و تکمیلی را اخذ کرد اما شورای عالی بیمه سلامت گفته اولویت ما نیست. نهایتا برای دکتری بالینی و سلامت تحت شرایطی گذاشتهاند که اصلا شامل صنف روانشناسی و مشاوره نمیشود. نکته دیگر در زمان مدیریت فعلی معاون پژوهشی سازمان با جایی به نام خودش تفاهمنامه امضاء نکرده است، صحت ندارد. انقلاب اسلامی حاصل مرارتها و خون شهداست و هیچکس بر دیگری برتری ندارد. کمترین انتظار این است، نباید به گونهای صحبت نماییم که قدرتی فراتر از مجلس ، دولت و قوه قضائیه باشیم و قانون فعلی سازمان را قانون ندانیم. چنانجه بر اساس تبصره ۳ماده ۱۵ قانون تشکیل سازمان مصوب مجلس شورای اسلامی “چنانچه در پایان دوره تشریفات انتخابات دوره بعدی به نحوی از انحا پایان نیافته باشد، ارکان دوره قبلی تا قطعیت انتخابات جدید به فعالیت خود ادامه خواهند داد” قانون صراحت دارد.
الحمدالله در جمهوری اسلامی ایران قوانین به گونهای تصویب شدهاند که هیچگاه خلاء مسئولیت در هیچ کجا وجود ندارد. رئیس سازمان یکی از اعضاء شورای مرکزی است که مجری مصوبات شورای مرکزی است. بنابراین جزء رکن شورای مرکزی است. اینکه فرمودند ریاست فعلی براساس “لابی گری” حکم گرفتهاند ،کذب محض است ، بر عکس دولت و وزیر بهداشت ،درمان و آموزش پزشکی وقت به دنبال شخصی دیگر بودند و تا شش ماه دولت وقت حکم ریاست فعلی را به تاخیرانداخت، شاید نیروی خود را بتوانند منصوب نمایند، ریاست سازمان بر اساس یک فرآیند انتخابی مسئولیت را بر عهده گرفته اند اول با رای اکثریت اعضا انتخاب شده اند و سپس اکثریت آراء را در شورای مرکزی بدست آورده اند و در آخر ریاست جمهوری حکم ایشان را تنفیذ کرده اند وبرمدار همین فرآیند تغییر یا ابقاء می شوند،نشر مطالب ناصحیح در هنگامه انتخابات ظلم محسوب می شود واز همه مهمتر توهین به شعور جامعه روانشناسی ومشاوره است.به فضل الهی کارنامه درخشان ریاست فعلی سازمان در چهار سال گذشته شفاف و روشن است و همینکه سازمان مطرح شده است و همه با شیوه ای نامعمول به دنبال تصاحب ان هستند .حاصل زحمات وتلاش های مدیر بی ادعای فعلی است کهمورد هجمه روان شناس نماها ،متخلفین ونا آگاهان به وضعیت کنونی میباشند.
روابط عمومی سازمان نظام روان شناسی ومشاوره ج.ا.ا»
همچنین بخوانید:
دیدگاههایی که حاوی ناسزا و افترا است، به هیچ عنوان پذیرفته نمیشوند
برای بهتر و روانتر خوانده شدن دیدگاه شما، بهتر است از متن به صورت فارسی استفاده کنید نه با حروف فینگلیش
موارد درگیری با کاربران در پاسخ به دیدگاه دیگر کاربران پذیرفته نمیشود