به گزارش بهرواننیوز به نقل از پایگاه اطلاع رسانی جمعیت هلالاحمر؛ پیرحسین کولیوند رئیس جمعیت هلالاحمر در جلسه انعقاد تفاهمنامه با سازمان روانشناسی با بیان اینکه ارائه خدمات روانشناسی به امدادگران، جوانان و کارکنان جمعیت باید مورد توجه قرار بگیرد گفت: باید برنامه عملیاتی برای اجرای این تفاهمنامه داشته باشیم. علاوهبر مفاد تفاهمنامه، اگر سازمان روانشناسی بتواند روی دانشآموزان عضو سازمان جوانان هلالاحمر در زمینههای روانشناسی، کار کند یک اقدام ریشهای و ماندگار خواهد بود.
محمد حاتمی، رئیس سازمان نظام روانشناسی نیز در این مراسم گفت: آماده ارائه خدمات روانشناسی به داوطلبان، جوانان و کارکنان جمعیت هلال احمر هستیم.
در ادامه این نشست تفاهمنامه همکاری مشترک میان جمعیت هلال احمر و سازمان نظام روانشناسی و مشاوره جمهوری اسلامی ایران در راستای افزایش تعامل و گسترش همکاریهای مؤثر و بهرهمندی از ظرفیتهای متقابل به ویژه در زمینه فعالیتهای خیرخواهانه و بشردوستانه کمک به توانمندسازی توسعه فعالیتها و استفاده حداکثری از ظرفیتهای موجود برای ارائه خدمات به جامعه منعقد شد.
طبق تفاهمنامه منعقد شده، اهداف این تفاهمنامه به شرح زیر است: ترویج و اشاعه فرهنگ داوطلبی توام با مسئولیت پذیری اجتماعی با هدف هم افزایی و تقویت ظرفیتهای متقابل در امر خدمت رسانی به همنوعان جهت رفع نیازهای روانی- اجتماعی، بسترسازی و ارتقاء سطح تعامل بین بخشی و ایفای نقش مؤثر جهت کمک به ارتقاء سطح بهزیستی روانی مردم به ویژه افراد آسیب دیده از سوانح و حوادث، ارتقاء خدمات سلامت روانی در سطح کشور و ارتقاء سطح آگاهیهای عموم برای پیشگیری و کاهش آثار بیماریها و اختلالات روانی در شرایط عادی و اضطرار با رویکرد ارتقاء سلامت و تسکین آلام بشری.
موضوع این تفاهم نامه؛ تشریک مساعی در زمینه ارائه خدمات حمایت و درمان بیماریهای روانی و روانشناختی در هنگام بروز حوادث سوانح و بحرانهای اجتماعی و همچنین ارائه مشاوره با هدف پیشگیری از تشدید آسیبهای روانشناختی در شرایط عادی به منظور توسعه خدمات بشردوستانه داوطلبانه و جامعه محور براساس ظرفیتهای مشترک و در راستای مسئولیت پذیری اجتماعی و افزایش تابآوری است.
ارائه آموزشهای عمومی و تخصصی امداد و نجات پایه داوطلبی به اعضاء و کارکنان سازمان به منظور تحقق شعار هر خانواده یک امدادگر و فراهم نمودن زمینههای اعتبار بخشی به دورههای آموزشی ارائه شده به فراگیران، صدور کارت عضویت پس از طی دورههای آموزشی جهت داوطلبان معرفی شده از سوی سازمان فراهم نمودن بستر فعالیتهای داوطلبانه در زمینههای همکاری ما بین جمعیت ” و” سازمان ” برای ارائه خدمات انسان دوستانه و محرومیت زدایی در مناطق کمتر برخوردار در راستای مسئولیت پذیری اجتماعی و افزایش تاب آوری از جمله زمینههای همکاری جمعیت در این تفاهم نامه است.
ایجاد تمهیدات لازم جهت اعزام داوطلبانه روانشناسان به مناطق آسیب دیده در شرایط اضطرار در قالب تیم های عملیاتی تخصصی و استاندارد جمعیت هلال احمر، تدوین بستههای خدمتی و راهنماهای بالینی خدمات تخصصی ویژه بیماران نیازمند به خدمات توانبخشی مشتمل بر انواع آسیبها و بیماریهای مغز و اعصاب از قبیل سکته مغزی آسیبهای نخاعی ام اس دیستروفیهای عضلانی و….. انواع قطع عضو و سایر انواع کم توانیها و ناتوانیهای ذهنی و جسمی نیز از جمله سایر زمینههای همکاری جمعیت است.
سازمان روانشناسی نیز اقدام به معرفی جامعه روانشناسان و کارکنان مرتبط با سازمان جهت عضویت داوطلبانه در جمعیت، موافقت با مأموریت کارکنان امدادگران و داوطلبان جهت امدادرسانی در حوادث و سوانح در صورت فراخوان و اعلام نیاز جمعیت هلال احمر، تأمین روانشناسان متخصص و مورد نیاز در مراکز بهداشت درمان و توانبخشی جمعیت جهت ارائه خدمات داوطلبانه و معرفی روانشناسان داوطلب و مجرب به جمعیت جهت تکمیل و سازماندهی تیمهای تخصصی و اعزام در مواقع مورد نیاز خواهد کرد.
همکاری در اجرای پروژههای داوطلبی سلامت محور و محرومیت زدایی در مناطق کمتر برخوردار، همکاری با جمعیت جهت جمع آوری و هدایت کمکهای مردمی نقدی و غیرنقدی به هنگام مواقع ضروری و در هنگام بروز حوادث و بحرانهای داخل و خارج در سطح کشور در راستای مسئولیت اجتماعی و تسهیل شرایط و صدور مجوز تأسیس مراکز مشاوره و روانشناسی در مراکز و شعب جمعیت هلال احمر در سطح کشور از جمله سایر اقداماتی است که سازمان روان شناسی باید انجام دهد.
دیدگاههایی که حاوی ناسزا و افترا است، به هیچ عنوان پذیرفته نمیشوند
برای بهتر و روانتر خوانده شدن دیدگاه شما، بهتر است از متن به صورت فارسی استفاده کنید نه با حروف فینگلیش
موارد درگیری با کاربران در پاسخ به دیدگاه دیگر کاربران پذیرفته نمیشود